tirsdag den 9. oktober 2012

Budapest here we come
 
I kveld reiser jeg til Budapest med min gode venn Cathrine. Det blir noen deilige dager hvor vi skal shoppe og ha spa. Budapest er jo kjent for sine termalbad med mineralrikt vann som skal lindre både leddgikt, kropssmerter, muskelsmerter, i det hele tatt godt for hele kroppen. Avslappende og lindrende for en sliten kropp. Termalbadene tilbyr også spabehandlinger, som er veldig billige, men det sies at de har en lite koselig og personlig atmosfære der, litt mer samlebånd...og det anbefales å prøve egne spasalonger som koster litt mer, men likevel billig....Jeg tror vi vil prøve begge deler å se hva vi syntes....
 
 
Széchenyi-Badet er fra slutten av 1800-tallet. Har 3 utendørsbassens med varmt vann. Inne er det 15 ulike bassenger. Hvert basseng inneholder forskjellige typer mineraler, som betyr at de har ulike typer helbredene egenskaper. Skal også være morsomme aktiviteter for barn.

Gellertbadet skal være det flotteste av alle termalbadene.Det har innendørs og utendørs svømmebasseng, barnebasseng, termiske bad, dampbad og badstuer.Gellért Spa tilbyr forskjellige massasjer og medisinske tjenester. Det varme kildevannet er rikt på magnesium, kalsium, sulfat-klorid, hydrogen-karbonat, fluor-ioner og natrium.


Så nå blir det noen deilige avslappende dager på oss, får håpe MEèn holder seg i sjakk. Må ta litt forholdsregler så turen blir best mulig. Slappe godt av mange dager før turen, ta melatonin for å få sovet bedre, ørepropper for ro og ta litt og litt om dagene, ikke for mye på en dag.... All denne avslappningen og varmen kommer til å gjøre så godt for kroppen. Og håper vi orker litt shopping også :-) Kommer tilbake med hvordan oppholdet der var :-) Andre som har vært i Budapest å prøvd termalbadene??

Ingen kommentarer:

Send en kommentar