søndag den 14. oktober 2012

Energibar

Energibar

1 dl kokosolje
2 ss sukrinmelis
1/2 ts vaniljepulver
 evt. litt tørket frukt, rosiner,gojibær.
2 1/2 dl musli (Forskjellige nøtter, frø og revet kokos varmes i ovnen på 100 grader i cirka 10 min eller ristes i en tørr stekepanne.1 ts kanel 1 ss kakaopulver)
Havsalt

Varm oljen i vannbad. Ta av pannen og rør i melis og vanilje. Ha muslien i blender, rør inn havsalt og ha i oljen. Ha bakepapir i et lite fat eller lignende, så røren blir passe høy (1,5 cm cirka). Ha i fryseren i 15 min og skjer i biter. Den skal være litt hard, men ikke for stiv, for da knekker den lett, som min gjorde :-)

Smelt litt kakaofett (eller kokosolje) og ha i kakaopulver og søtning. Dypp barene i sjokoladen og sett tilbake i kjøleskapet til de skal spises.




Ble ikke så veldig pene men smakte godt syntes jeg. hadde ikke tørket frukt så det ble uten her....Pakk de gjerne inn i matfolie en og en så er de lette å ta med ut på tur...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar