fredag den 28. september 2012

Gulrotmuffins

Gulrotmuffins


Laget disse gulrottoppene i dag. De er veldig gode å bare spise som de er, eller de kan brukes som tilbehør til en god varm suppe eller gryterett nå som høsten er her.

4 egg
3 dl mel (jeg hadde en blanding av hasselnøtter og mandler som males i blender 2 dl og 1 dl quinoamel)
2 ss solsikkefrø
2 ss sesamfrø
3 gulrøtter
1 ts fiberhusk eller psyllium
1 ts kardemomme
1 ts havsalt
2 ss olje


 
 
Visp eggene til eggedosis. Kutt gulrøttene i bitter og mal i blenderen eller riv de. Bland alt sammen i eggedosisen og ha over i muffinsformer. Stek i cirka 15 min på 180 grader. Disse kan godt fryses ned, men de er best når de er varme, så varm de da gjerne opp i ovnen eller mikroen...:-) Gir cirka 12 stk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar