torsdag den 6. september 2012

Phytoplanktonwraps med spirer og agurk

 

2 dl bønnespirer
1 middels agurk
1 gulrot
Hampfrø eller sesamfrø
Rispapir

Sausen:
1 ss eplecidereddik
1 ss sesamolje
1 ss soyasaus eller tamari
1 ss vann
1 ss ristet sesamolje
litt chilisaus
2-4 dråper PHYTOPLANKTON (kan droppes)



Vask spirer, gulrot og agurk, skrell agurken og gulrot og skjær i  tynne strimler.Guleroten kan også rives på rivjern. Dypp wrapen i vann i cirka 5 sekunder og la de ligge på benke cirka 30 sek. til den er fleksibel. Drypp 1-2 dråper phytoplankton i midten av wrapen. Legg på agurk, gulrot og spirer i midten. Drypp evt. over hampfrø eller sesamfrø hvis du har. Brett toppen og bunnen over fyllingen og begge sider inn.

Miks i en bolle, eddik, sesamolje, sojasaus, phytoplankton, og chilisaus og vann. Garniter sausen med sesamfrø. Dypp wrapen i sausen og nyt med en gang.

Kan også bruke bare chilisausen. Oppskrift under.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar